Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

 

Meny Mars

Gravet Ørret
tang – syltet blomkål – tjukkmjølk
Melk – hvete – fisk
125,-

Løksuppe Selbu
blå krem – karamellisert løk – ristet brød
melk – hvete - sulfitter
125,-

Vertshuset Bacalao
tomat – potet – paprika – oliven
Fisk
315,-

Lammecarré
sautert byggryn – pastinakkpuré – kål – urtesjy
melk – selleri – sulfitter - bygg
358,-

Rømmekake – Hvit sjokolade – Popkorn
melk - hvete
119,-

Skjørost tiramisu
melk - hvete
129,-

6-retter
795,-

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros