Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

Meny September

 

Rødbeter

Geitost og  Valnøtter

valnøtter – melk - sennep

125,-

 

Røkt og gravet Reinsdyr ytrefilet fra Stensaasen

Årets trønderske matprodukt 2018

Rørosrømme – Jordskokk og tyttebær

Sennep – melk - hvete

125,-

 

Breiflabb

Kål fra dalsbygda – Rørossmør med sitron og urter

Potetterte

fisk - melk

315,-

 

Indrefilet og høyrygg av rørosfe

Høstens grønnsaker og sopp

Potetterte

Melk, Selleri, sulfitter

358,-

 

Oster fra Eggen Gardsysteri

Søtt og sprøtt tilbehør
Melk, hvete, bygg, rug, Peanøtter

119,-

 

Norske epler i variasjon

Tjukkmelksis og karamell

Melk, hvete, egg

129,-

 

6-retter

795,-

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros