Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

Meny Januar

 

Kamskjell

Sjøkreps bisque – Julianne grønnsaker

skalldyr – fisk – melk

125,-

 

Egg 64 og surpølse

Potet parmentier – purre aske og potet crisp

egg – melk

125,-

 

Breiflabb

Purreløk – Gulrot – Dill Beurre blanc

fisk – melk - sulfitter

315,-

 

Lam ytrefilet fra Røroskjøtt

Søtpotetkrem – savoykål – rotchips – bakt hvitløk sjysaus

melk - Selleri - sulfitter

358,-

 

Utvalg av Oster

Søtt og sprøtt tilbehør
melk - hvete - bygg - rug - valnøtter

119,-

 

Skjørost fra Rørosmeieriet

Skjørostmousse - hasselnøtter – kaffe is

melk – hasselnøtter

129,-

 

6-retter

795,-

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros