Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

  

Meny Mai

 

Asparges

Dillmajones - egg fra galåvolden – peppertoner

Egg – Hvete - Sennep

119,-

 

Vårkylling

Løkconsomme og vårens grønnsaker

Selleri - Melk

125,-

 

Røye fra Røros og Tydal med omegn

Nykål og løk i variasjon - potetkrem

Smørsaus med rørosrømme

fisk, melk

315,-

 

Lam fra Røroskjøtt

Spinat og Hjertesalat med primører

Potetfondant - Lammesjy

Melk, Selleri, sulfitter

358,-

 

Oster fra Eggen Gardsysteri

Søtt og sprøtt tilbehør
Melk, hvete, bygg, rug, Peanøtter

119,-

 

Teksturer av gulrot

Gulrot- og blodappelsinsorbet - krokan

kremost med Thank You pale ale fra Røros Bryggeri

Melk, hvete, egg, bygg

129,-


6- RETTER

795,-

 

 

 

 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros