Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

Meny Januar 2020


mandag-torsdag 3 retter, fre-lør 6 retter

 

 

Kamskjell sashimi

Råmarinerte norske kamskjell med lime,agurk, vårløk, ingefær, chilli og pepperrotspuma

Inneholder : skalldyr, melk

165.-

Langtidsbakt rödbete

Saltbakt rødbete med creme på skjørost fra Røros mejeri, rugsmuler, og umamiegg fra Galåen

Inneholder : melk, hvete, rug, egg

145.-

Kylling balloutine

Kylling fyldt med sortkål og skjørostcreme. Serveres med jordskokvariation, sprødt kyllingskind og soppsaus

Inneholder : melk, selleri, egg

345.-

Reinsdyrfilet fra Stensaasen ce

180 g ytrefilet grillet, stekt potet, glaseret gulrot, selleri, persillerot, og bringebærglace

Inneholder : melk

395.-

Oster fra Eggen Gardsysteri

Søtt og sprøtt tilbehør
Inneholder: Melk – Hvete – Bygg – Rug – Valnøtter  

119,-

Tiramsu

Den klassiske tiramisu
Inneholder : melk, hvete, egg
129,-

3 retter
( kamskjell – lam – tiramisu )
595.-

 

6-retter

895,-

 

 


 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros