Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

 

Meny September

 

 

Tronfjell skinke

Vaktel egg – Tronfjell majones – Melba toast

Melk – Egg – Hvete

125,-

 

Suppe av røkt Aure fra Aursund

Aure – Primører

Melk – Fisk

125,-

 

Grillet Breiflabb og lokal sesongens sopp

Bakt «ratatouille» – Syltet sjy  

Fisk – Soya – Hvete 

315,-

 

Elg flatbiff fra Stensås

Polenta – Stein-sopp – Einebær sjy

Melk – Selleri

358,-

 

Oster fra Eggen Gardsysteri

Søtt og sprøtt tilbehør
Melk – Hvete – Bygg – Rug – Valnøtter  

119,-

 

Eple og Røros tjukkmjølk

Hasselnøtter – Karamell
Egg – Melk – Hvete – Hasselnøtter
129,-

 

6-retter

825,-

 

 

 

No images found.

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros